Pagini

Salata de ardei copti si rosii

  • ardei gras – 1,400 kg
  • rosii proaspete – 1,250 kg
  • marar verde – 1,250 kg
  • ulei – 100 g
  • otet – 30 g
  • sare – 30 g

Operatii pregatitoare:
Ardeii de marime egala, se coc pe plita incinsa, se aseaza intr-un vas, se presara cu sare. Se acopera vasul, se lasa sa se raceasca, se curate de pielita si se aseaza pe platou sau salatiera. Rosiile se spala si se taie felii subtiri. Mararul verde se curate, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii:
Feliile de rosii se aseaza deasupra ardeilor, se sareaza. Se adauga ulei si otet si se presara marar verde.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau in salatiera. Se serveste rece.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog