Pagini

Creier de vita la gratar

  • creier de vita – 1,500 kg
  • malai – 200 g
  • ulei – 20 g
  • lamai – 200 g
  • sare – 30 g

Operatii pregatitoare:
Creierul se curata de membrane intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire se spala, se tine in apa rece cu sare 20 minute, pentru eliminarea sangelui, se sareaza si se portioneaza. Malaiul se cerne. Lamaia se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii:
Creierul se da prin ulei si malai si se frige pe gratarul incins. Se poate pregati si inveli in hartie pergament unsa cu ulei.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu felii de lamaie. Se poate servi cu diferite garnituri din legume si cartofi. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog