Pagini

Varza rosie (inabusita) calita

  • varza rosie – 700 g
  • varza alba – 500 g
  • untura sau ulei ( numai cand nu exista untura) – 100 g
  • zahar – 20 g
  • smantana – 150 g
  • otet – 50 ml
  • sare – 20 g

Operatii pregatitoare:
Varza alba si rosie se curate de cotor, de frunzele depreciate, se spala in mai multe ape si se taie fasii.

Tehnica prepararii:
La varza taiata se adauga sare, se lasa 10 minute sa se sareze, apoi se framanta, se stoarce bine si se inabusa in untura sau ulei infierbantat, 30 minute. In timpul inabusirii se adauga zahar, otet si 75 g smantana, amestecand continuu.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu smantana deasupra. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog