Pagini

Antricot de vita la gratar

Pentru unitati speciale si categoria I

  • antricot fasonat de vita fara os – 1,400 kg
  • sos de unt – 100 g
  • ulei – 25 g
  • cimbru – 2 g
  • sare – 15 g

Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • antricot fasonat de vita fara os – 1,200 kg
  • sos de unt – 100 g
  • ulei – 25 g
  • cimbru – 2 g
  • sare – 15 g

Proces tehnologic

Operatii pregatitoare:
Antricotul de vita se spala, se portioneaza si se bate putin.

Tehnica prepararii:
Bucatile de antricot se frig pe gratar bine incins si uns cu ulei. Dupa frigere se sareaza si se condimenteaza cu cimbru.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos de unt deasupra. Se poate servi cu diferite garnituri din cartofi, legume, ciuperci. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog