Pagini

Pulpa de porc la tava

  • carne de porc calitate superioara fara os (pulpa) – 1,100 kg
  • untura sau ulei (numai cand nu exista untura) – 50 g
  • ceapa – 50 g
  • morcovi – 100 g
  • usturoi – 10 g
  • piper macinat – 1 g
  • sare – 15 g

Operatii pregatitoare:
Carnea se curate, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii:
Carnea unsa cu untura sau ulei se aseaza in tava cu 100 ml apa, se adauga ceapa, morcovi, usturoi, piper si se frige la cuptor la o temperature moderata. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigere, se paseaza sosul, iar carnea se portioneaza.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, paste fainoase si altele.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog