Pagini

Pulpa de vita la tava

  • carne de vita calitate superioara fara os (pulpa) – 1,100 kg
  • ulei – 100 g
  • supa de oase – 400 g
  • ceapa – 100 g
  • usturoi – 25 g
  • piper macinat – 2 g
  • sare – 20 g

Operatii pregatitoare:
Carnea se curate, se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie felii. Usturoiul se curate, se taie felii.

Tehnica prepararii:
Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper, se aseaza intr-o tava cu ulei si supa de oase, se adauga ceapa si usturoi. Se frige la cuptor. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza ( cate 2 bucati la o portie).

Prezentarea si servirea:
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se poate servi cu garniture diferite din legume, cartofi etc. Se serveste cald sau rece.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog