Pagini

Muschi de vita la gratar

Pentru unitati speciale si categoria I

  • muschi fasonat de vita – 1,400 kg
  • cimbru – 2 g
  • ulei – 25 g
  • sos de unt – 100 g
  • sare – 15 g

Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • muschi fasonat de vita – 1,200 kg
  • cimbru – 2 g
  • ulei – 25 g
  • sos de unt – 100 g
  • salata verde – 100 g
  • sare – 15 g

Operatii pregatitoare:
Muschiul de vita se spala, se portioneaza.

Tehnica prepararii:
Muschiul portionat se frige pe ambele parti, pe gratar incins si uns cu ulei. Se condimenteaza cu cimbru si se sareaza.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos de unt deasupra si décor din frunze de salata verde. Se poate servi cu diferite garniture din legume, cartofi, ciuperci. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog