Pagini

Friptura inabusita de miel

  • carne de miel cu os – 1,600 kg
  • ulei – 100 g
  • morcovi – 100 g
  • ceapa – 50 g
  • telina radacina – 100 g
  • piper macinat – 1 g
  • usturoi – 40 g
  • sare – 20 g

Operatii pregatitoare:
Carnea se spala si se sareaza. Morcovii si telina se curate, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala.

Tehnica prepararii:
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa impreuna cu morcovi, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garniture din legume, cartofi, orez  etc.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog