Pagini

Friptura din carne de vita la tava

  • carne de vita calitate superioara fara os (pulpa) – 1,100 kg
  • ulei – 100 g
  • ceapa – 200 g
  • morcovi – 100 g
  • telina radacina – 100 g
  • usturoi – 20 g
  • supa de oase – 300 g
  • piper boabe – 2 g
  • sare – 30 g

Operatii pregatitoare:
Carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curate, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii:
Carnea se inabusa in ulei si supa de oase, se adauga ceapa, morcovi, telina, usturoi, piper si sare si se introduce la cuptor. Sosul format se paseaza. Dupa frigere, carnea se portioneaza ( cate doua bucati la o portie).

Prezentarea si servirea:
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se serveste cald cu sos. Se poate servi cu garnituri diferite.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog