Pagini

Ciuperci la gratar

  • ciuperci proaspete – 2,000 kg
  • ulei – 100 g
  • patrunjel verde – 50 g
  • unt – 25 g
  • piper macinat – 3 g
  • sare – 15 g

Operatii pregatitoare:
Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape, se scot coditele care se taie marunt. Patrunjelul verde se curate, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii:
Coditele de ciuperci se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupercilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige pe gratar incins si uns cu ulei.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu unt topit deasupra. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog