Pagini

Cartofi cu ceapa

  • cartofi – 1,500 kg
  • ulei – 100 g
  • ceapa – 250 g
  • supa de oase – 750 g
  • piper macinat – 1 g
  • patrunjel verde – 50 g
  • sare – 10 g

Operatii pregatitoare:
Cartofii se spala, se curate de coaja, se spala, se taie felii. Ceapa se curate, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curate, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii:
Cartofii si ceapa se amesteca cu piper sis are, se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 g supa de oase si se introduce la cuptor circa 30 minute, pentru rumenire. Se stropesc treptat cu supa ramasa.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

Cele mai citite retete de pe acest site

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
BlogCatalog